SearchWiki:
Add Page:

SideBar (edit)

Associated Sites

Page History Edit Page Links to This Page

PmWiki ėshtė njė sistem bazuar me konceptin "wiki" qė pėrdoret per bashkė-krijimin dhe bashkė-mbarėvajtjen e web-sajtėve.

Softuari shkruhet nė PHP, dhe ėshtė gate tė pėrdoret falas dhe lirisht me General Public License (Liēensa Publike te Pergjithshme) dhe mund tė shkarkohet nga http://pmwiki.org/pub/pmwiki/. Ky sajt ka verzionin pmwiki-2.3.28. Dokumentat pėr PmWiki gjendet nė indeksin e dokumentacionit.

PmWiki ėshtė njė mark zyrtarisht tė regjistruar nga Patrick R. Michaud.

Edit Page - Page History - Printable View - Recent Changes - SearchWiki
Page last modified on September 10, 2011, at 04:36 PM