SearchWiki:
Add Page:

SideBar (edit)

Associated Sites

Page History Edit Page Links to This Page

'PmWiki Patrick Michaud által elkövetett WikiWikiWeb? PHP nyelven írt rendszer. A PmWiki-t elssorban olyan weboldalak készítésére hozták létre, amelynek célja a többszerzs dokumentáció létrehozása.' A pmwiki.org portál a közelmúltban jött ki a PmWiki 2.x (pmwiki-2.3.28) változattal. Az eredetihez képest több oldal megváltozott (jött létre, vagy került törlésre).

Jelenleg a pmwiki-2.3.28 változat fut az oldalunkon. A program szabadon hozzáférhető a GNU General Public License (GPL)? szerződés irányelveinek betartásával, és letölthető a http://pmichaud.com/pub/pmwiki oldalról. A leírás megtekinthető a Tartalomjegyzékben?. Hogy miben különbözik ez a változat a korábbitól, megtekinthet a Változtatások (egyelre angol) oldalon.

A PmWiki a Patrick R. Michaud neve alatt bejegyzett védjegy (http://pmichaud.com).

Az esetleges félrefordításokért - kellő angol tudás és konzultáció hiányában - elnézésüket kérjük, viszont minden segítséget szívesen fogadunk. Talán legjobb, ha úgy fogják fel a dolgot, hogy mindezt saját szórakoztatásunkra műveltük.

VISZONT szívesen elfogadunk segítséget az oldalak fordításában.

Ha valakinek más helyre be nem sorolható észrevétele van, és ezt mindenképpen írásba szeretné önteni, annak javasoljuk a PmWiki.Fórum oldalt.

Ugrás a Tartalomhoz

Edit Page - Page History - Printable View - Recent Changes - SearchWiki
Page last modified on September 09, 2019, at 06:08 AM