SearchWiki:
Add Page:

SideBar (edit)

Associated Sites

Page History Edit Page Links to This Page

Aquesta pÓgina usa cerques personalitzades.

Per a cerques normals, canvieu de pÓgina.

PmWiki incorpora una funciˇ de cerca bÓsica. Tot i que no compta amb el poder d'un "motor de cerca", es possible posar-lo a punt per a produir resultats especialitzats i personalitzats.

Cerques especialitzades

Les cerques es poden especialitzar per tal de restringir-ne el rang a un grup de pÓgines determinades. Per exemple, podem restringir la cerca basant-nos en els grups, on, per exemple, "group=PmWiki" nomÚs cerca al grup PmWiki, i "group=-PmWiki" nomÚs cerca entre les pÓgines que no partanyen al grup PmWiki. A mÚs a mÚs dels grups, les cerques es poden restringir en base al seu nom ("name="), Rutes wiki ("trail="), retroenllašos ("link=") i altres criteris (p.ex. "list=normal"); i es pot limitar el mÓxim de resultats ("count="). Podeu trobar mÚs informaciˇ sobre cadascun d'aquests parÓmetres a la pÓgina de Llistats de pÓgines.

Aspecte personalitzat

Es pot personalitzar l'aspecte amb el que es visualitzen els resultats de la cerca, donant format al contingut i ordenant els resultats obtinguts. El format i el contingut es seleccionen usant el parÓmetre "fmt=" per a especificar una plantilla (de Llistats de pÓgines) que en determina la disposiciˇ, com ara bÚ l'estil de la llista i els elements de les pÓgines (com el tÝtol i la descripciˇ). El parÓmetre "order=" permet que els resultats s'ordenin d'acord amb diferents criteris, com el nom o el tÝtol. Podeu trobar mÚs informaciˇ sobre aquestos parÓmetres a la pÓgina de Llistats de pÓgines. Si voleu veure exemples de plantilles, feu una ullada a Site.Page List Templates, i Cookbook:Pagelist Template Samples.

Qualsevol persona, a tot arreu

Les Lectores poden crear resultats especialitzats i personalitzats amb nomÚs escriure els parÓmetres adequats, p.ex. "group=PmWiki", al formulari de cerca juntament amb la frase a buscar. Les Autores poden predefinir aquestes especialitzacions incorporant els parÓmetres a les pÓgines amb la directiva (:searchbox:) i (:searchresults:) (estan documentades a Llistats de pÓgines).

(:searchresults:) es pot personalitzar editant la pÓgina Site.Search.

Feu una ullada tambÚ a

Proveu-ho: aquesta pÓgina genera cerques personalitzades

Qualsevol cerca que es faci des d'aquesta pÓgina generarÓ automÓticament conjunt predefinit de resultats que: apunten a diferents agrupacions de pÓgines (documentaciˇ, cookbook i PITS, si estan disponibles); usa formats, contingut i ordre personalitzats; i mostra els parÓmetres especÝfics que s'han usat per a generar cada resultat. Ja sigui usant el formulari de baix, o el formulari de cerca normal de dalt de la pÓgina, es mostraran els resultats personalitzats.Traducciˇ de PmWiki.Search - PÓgina original a PmWikiCa.Search - Backlinks

Edit Page - Page History - Printable View - Recent Changes - SearchWiki
Page last modified on September 10, 2011, at 04:30 PM