SearchWiki:
Add Page:

SideBar (edit)

Associated Sites

Page History Edit Page Links to This Page

autores (bÓsic)

El primer pas per a crear una pÓgina nova, consisteix en editar una pÓgina ja existent, i en aquesta afegir un enllaš a la pÓgina que voleu crear.

Per a enllašar a la nova pÓgina, caldrÓ que penseu el nom que li voleu donar. Un bon nom descriu clarament els continguts de la pÓgina, de manera que tothom pot recordar-se'n i escriure'l de nou.
Per a crear un enllaš, envolteu el nom de la pÓgina amb claudÓtors dobles. Escrivint [[la nova pÓgina]] creareu un enllaš a la nova pÓgina?. Es poden fer moltes coses amb els enllašos fets amb claudÓtors .

Podeu veure que tots els enllašos a la nova pÓgina? tenen un signe d'interrogaciˇ al darrere. Aix˛ Ús perquŔ la nova pÓgina? encara no existeix. En segon terme, quan feu clic a l'enllaš, anireu al formulari d'ediciˇ on podreu, finalment, escriure i desar la nova pÓgina.


Mode alternatiu de crear una nova pÓgina: a la barra d'adreša del navegador web (on hi ha l'URL de la pÓgina), substitu´u el nom de la pÓgina actual amb el nom de la pÓgina que voleu crear, i premeu la tecla de retorn de carro (Enter) o feu all˛ que habitualment feu per a anar-hi. PmWiki vos comentarÓ que la pÓgina que heu introdu´t no existeix, per˛ podeu prÚmer el botˇ d'"Ediciˇ" per a crear, editar i guardar la nova pÓgina.

L'˙nica part negativa d'aquest mŔtode, Ús que no tindreu cap enllaš a la nova pÓgina, aixÝ que nomÚs vosaltres sabeu que existeix. SerÓ orfe, sense lectores, sense altres que l'enllacin, sense amor. Per aix˛ Ús molt millor afegir un enllaš en una pÓgina existent o a la barra lateral per a crear una pÓgina.


Apreneu-ne mÚs:

  • TambÚ podeu organitzar aquelles pÓgines que estiguen relacionades dintre de grups, i enllašar entre pÓgines de diferents grups.

Com puc crear una nova pÓgina?

Si escriviu [[la nova pÓgina]] es crearÓ un enllaš a la nova pÓgina. Es poden fer moltes coses amb els enllašos fets amb claudÓtors dobles.

PerquŔ algunes pÓgines noves tenen les paraules del tÝtol separades amb espais com a "Creant Pagines Noves" i altres tenen un tÝtol semblant a una Paraula wiki com "CreantPaginesNoves"?

El tÝtol per defecte de la pÓgina Ús el nom de la pÓgina, que normalment es desa com a "CreantPaginesNoves". Tanmateix, podeu canviar el tÝtol de la pÓgina mitjanšant la directiva (:title Creaciˇ de pÓgines noves:). Aš˛ Ús especialment ˙til quan hi ha carÓcters especials, sÝmbols o combinacions de maj˙scules i min˙scules que no es poden usar al nom de la pÓgina.Traducciˇ de PmWiki.CreatingNewPages - PÓgina original a PmWikiCa.CreatingNewPages - Backlinks

Edit Page - Page History - Printable View - Recent Changes - SearchWiki
Page last modified on September 30, 2011, at 02:39 PM